Lidmaatschap

Je wordt lid van de Young NVBK door het invullen van het inschrijfformulier. Deze vind je als submap onder Lidmaatschap. Het ingevulde formulier dien je op te sturen naar het onderstaande adres:

NVBK
t.a.v. secretariaat
o.v.v. lidmaatschap Young NVBK
Postbus 1058
3860 BB Nijkerk

Verder verzoeken we je aan te melden bij de groep Young NVBK op de site van Linkedin: www.linkedin.com. Dit geeft je de mogelijkheid om met elkaar in contact te treden.

Het lidmaatschap houdt in dat je de bijeenkomsten, circa drie tot vier stuks per jaar, mag bijwonen. Verder ontvang je het tijdschrift van de NVBK “Kostenmanagement - Bouw&Infra”.

De bijeenkomsten zijn informeel van aard en bieden je de mogelijkheid in contact te treden met collega’s en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen je vakgebied. Naast informatief is het ook gewoon leuk om deel te nemen.

Verdere informatie over de bijeenkomsten vind je elders op deze site.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen €50,-/ jaar exclusief BTW.

Het lidmaatschap duurt maximaal drie jaar. Hierna heb je de mogelijkheid lid te worden van de NVBK. Indien je ouder bent dan 40 jaar kun je geen lid worden van de Young NVBK (wel van de NVBK!).

Indien je jonger dan 40 jaar en al lid van de NVBK bent kun je de bijeenkomsten van de Young NVBK gratis bijwonen. Dit geldt echter niet in het geval van bureaulidmaatschap.

Ook in het geval je jonger dan 40 jaar bent en een vakgerelateerde post-hbo opleiding aan de HAN volgt kun je de bijeenkomsten gratis bijwonen.